Zacząć należy od obniżki uposażeń szefa ciepłowni zastępców kierowników to samo w spółdzielniach. Druga sprawa spółdzielnie oszukują mieszkańców sezon grzewczy kończy się w kwietniu i to w w tym miesiącu powinien być odczyt z kapilarów a nie we wrześniu latem w mieszkaniu gorąco okna otwarte a kapilary nabijają jednostki .
Pora by się ktoś temu przyjrzał .
Ate.ba to może te gwiazdy niech przesiada się do mzki ekologicznej a nie lans s-class i wczasy kilka razy do roku ...
Oglądałem film nagrany przez uczestnika, same wyzwiska pod adresem prezydenta. Chcieli rozmów, a tylko gwizdy i wyzwiska,wstyd mi za takich ludzi.Przecież oglądała to cała Polska i ludzie mieszkający za granica.PORAŻKA
Ale to nie tylko ludzie w blokach się męczą!!!!!Bo ja np mieszkam w kamienicy należącej do TBSU gdzie mam gaz ziemny i czekam na rachunek za gaz i nie wiem czy zmieszczę się w 2500 tyś za ogrzewanie dwumiesieczne(na dniach dostanę fakturę)wiem duży będzie ale no cóż byłam w administracji to panie z TBSU powiedziały ze takich starych kamienic się nie ociepla,mało tego z 4 lata temu byłam u Pana Kazewnika żeby nam pomógł mieszkańcom tej kamienicy miał się przyjrzeć tej sprawie i cisza do dzisiaj.Wiec przyjdzie rachunek to zaniosę do Pana Chojniaka i zapłaci bo powiedzial wczoraj że nie będziemy płacić tych rachunków
Głosujta dalej tak samo kochane ludziska z Piotrkowa . Po kolejnych wygranych tam przez pisostwo wyborach nie będziecie mieli dylematu jak zapłacić za ogrzewanie . Po prostu wystarczy wam tylko na skromne jedzenie .
Jak dostawali kasę od Pisu to siedzieli cichutko a jak trzeba teraz oddać to co się brało to nagle krzyk.
Co mają powiedzieć przedsiębiorcy którym 2 razy do roku podnoszą zus ?
Dlaczego mają płacić dodatkowe 9% skladki zdrowotnej?
Płacimy już rok czasu większą składkę zdrowotną i co w służbie zdrowia jest lepiej?
Zaraz Pis im da rekompensaty 13,14,15 i znów będą siedzieć cichutko....
Brawo Panie Prezydencie, bardzo mądrze tłumaczył Pan kto odpowiada za ceny ciepła, tak trzymać, niektórzy zrozumieli inni pokrzyczeli i poszli do domu czy gdzie tam.
Sami na niego głosowali to teraz niech sobie sami podziękują- płacą i nie marudzą??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!